Free HTML5 Bootstrap Template

درباره شركت فولاد کاران پویا

شركت فولاد كاران پویا به منظور تولید قطعات استاندارد صنعتى و فلزى در سال 1377 تاسیس گردید. این شركت با توجه به پتانسیل‌های موجود و تخصص نیروی انسانی خود و با آگاهی از الزامات و نیازمندی‌های صنایع خودروسازی، موفق گردید از ابتدا با شركت ساپكو وارد قرارداد شده و سپس با شركت كامكان ، شركت مگا موتور شروع به همكاری كند.
در حال حاضر عمده فعالیت‌های این شركت در راستای تامین قطعات مصرفی در خودروسازی می‌باشد.

كیفیت

شركت فولادكاران پویا تولید كننده قطعات استاندارد خودروشامل انواع بست‌ها و خارهای فنری و غیر فنری، انواع واشرهای فنری موجدار و كونیك، انواع واشرهای تخت فولادی و مسی رضایت مشتری را به عنوان یك اصل اساسی و مهم در سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده و رعایت این اصل را لازمه تداوم و بقاء در بازارهای رقابتی و توسعه و سودآوری شركت می‌داند.
مدیریت شركت فولادكاران پویا ضمن اعلام تعهد خود نسبت به بهبود مداوم اثربخشی سیستم مدیریت كیفیت، استاندارد بین المللی ISO/TS 16949:2002 را به عنوان استاندارد جاری خود برگزیده و ضمن برآورده كردن كلیه الزامات از جمله الزامات استاندارد، الزامات قانونی و مقرراتی ، الزامات درون سازمانی و نیز الزامات مشتریان شامل الزامات مدیریت كیفیت ایران خودرو (SAPCO86) و الزامات مدیریت كیفیت مگاموتور (MFQM) تلاش خود را در جهت انتقال مناسب آن به كلیه سطوح سازمانی می نماید.
بدین منظور خط مشی كیفیت بر اساس محورهای زیر تعیین شده است :
• كسب رضایت مشتریان
• ارتقاء دانش و آگاهی كاركنان از طریق فراهم آوردن نظام آموزشی مناسب
• ایجاد محیط كاری مناسب از طریق برقراری روابط متقابل و روحیه همكاری بین كاركنان و مدیریت
• تلاش درجهت دستیابی به ضایعات صفر
• تعهد به زمان تحویل به موقع
• ارتقاء عملكرد كیفی تامین كنندگان به منظور حفظ و ارتقاء كیفیت محصولات تولیدی

استاندارد

آشنايی با ISO/TS 16949
با وجود آنکه استانداردهاى سرى ISO 9000 به دليل ماهيت مستقل خود، براى بسيارى از نهادها به عنوان پايه و اساس ساخت سيستم مديريت کيفيت قرار گرفته، اما برخى از حوزه‌های اقتصادى به خصوص، مانند صنايع خودرو، که علاقه بيشترى به برآورده شدن خواسته‌های کيفى خود دارند اقدام به تدوين الزامات ويژه خود نموده اند و اجراى اين خواسته ها را براى تامين کنندگان خود الزام نموده اند.
از آنجا که تعداد اين الزامات سبب بروز مشکلاتى در خصوص ارزيابى مکرر خواسته‌های متفاوت براى قطعه سازان طرف قرارداد , خودرو سازان مختلف شده است . بررسى ها براى حل اين مشکل منجر به تشکيل گروه کارى بين المللى صنعت خودرو (IATF) گرديد که اين گروه کارى با همکارى کميته فنى 176 سازمان بين المللى استاندارد (ISO) اقدام به يکپارچه سازى الزامات خودروسازان جهان گرديد. ماحصل اين تلاش انتشار مشخصه فنى ISO/TS 16949 در تاريخ 1999/3/1‌ گرديد. در تدوين اين مشخصه فنى مراجع ذيل به کار گرفته شده است:
• سرى استانداردهاى بين المللى مديريت کيفيت ISO 9000
• نظامنامه‌های مرجع IATF در مورد ISO/TS 16949
• نظامنامه‌های مرجع خودروسازان آمريکايى (سرى QS 9000)
• نظامنامه‌های مرجع خودروسازان ايتاليايى (سرى AVSQ)
• نظامنامه‌های مرجع خودروسازان فرانسوى (سرى EAQF)
• نظامنامه‌های مرجع خودروسازان آلمانى (سرى VDA)
چون طبق قواعد ISO انتشار يک استاندارد بين المللى نياز به طى تشريفات خاصى دارد، در موارد که به دليل نياز به بازار به وجود يک مدرک لازم است مدرک سريعتر در اختيار قرار گيرد سازمان ISO اقدام به انتشار يک مشخصه فنى (Technical Specification) می‌نمايد و آن را با علامت ISO/TS منتشر می‌نمايد. يک ISO/TS پس از انتشار ظرف سه سال مورد بررسى و بازنگرى مجدد قرار می‌گيرد که ماحصل اين کار بازنگرى سال 2002 اين مشخصه فنى و انتشار ISO/TS 16949:2002 می‌باشد. همچنين ظرف شش سال اين نسخه فنى مورد بررسى مجدد قرار گرفته و به صورت يک استاندارد بين المللى منتشر شده يا از درجه اعتبار ساقط می‌شود.
با توجه به استقبال صنعت خودرو از اين مشخصه فنى و پذيرش آن توسط خودروسازان عضو IATF امروزه سيستم کيفيت بر مبناى ISO/TS 16949 رايجترين الگوى سيستم مديريت کيفيت در جهان می‌باشد بازنگرى دوم اين مشخصه فنى بر اساس الزامات ISO 9001:2000 و بر اساس رويکرد فرآيندى تدوين شده و حتى خودروسازان آمريکايى اعلام نموده اند که اين مشخصه فنى به عنوان الزامات آنها نيز قابل قبول است.
به کارگيرى مشخصه فنى ISO/TS 16949 در حال حاضر توسط شرکت سازه گستر سايپا نيز الزام شده و اين گروه خودرو سازى الزامات خود را تحت عنوان AR8202 بر اساس اين مشخصة فنى و با افزودن الزمات خاص خود منتشر کرده است.